След завладяващата любов на принц Уилям и Кейт Мидълтън и последвалата сватба, над британския кралски двор отново се стели пелерината на романтиката.

Третият поред престолонаследник на Бъкингамския дворец принц Хари е завладян от любовна еуфория, съобщава в. „Дейли Експрес". Обектът на чувствата се казва Моли Кинг и е част от момичешката банда The Saturdays.

Според приближени на кралското семейство източници, започналото преди две години приятелство между 27-годишния принц и певицата, вече се е преродило в романтична връзка. Двамата често били засичани да се забавляват в нощни клубове през последния месец.

Чаровната блондинка дори вече е преминала през „кралската цедка" на братовчедката на принц Хари, Зара Филипс, която е приятелка с друга членка на групата „Сатърдейс" Уна Хийли.

На Острова се чудят дали най-накрая принцът ще се кротне покрай красивата поп певица и ще спре да пълни страниците на таблоидите с любовните си завоевания.

Името на чаровния принц е свързвано с редица хубавици. До преди няколко месеца медиите се надпреварваха да гадаят има ли интимна връзка между него и Пипа Мидълтън, по-малката сестра на херцогинята на Уелс Кейт Мидълтън, пише 24chasa.bg.