Къде изчезна Мон Дьо? Този въпрос си задават приятелите на дебеланкото в социалната мрежа, където светският хроникьор се самоизтри. Не е ясна каква е причината, но от дни иначе супер активния в мрежата водещ е с деактивиран профил във Фейсбук. Към момента, само Инстаграм страницата му работи, но там не е публикувал пост от преди седмица, забеляза HotNews.

Ко-водещият на "Неделята на Нова", последно се появи на екран с интервю с неособено известен сладкар - Веселин Янков, но с над 20 години стаж, а от устата на телевизионера, звучеше сякаш прави интервю с Папата. Със събеседника му стояха един до друг, което направи лошо впечатление на зрителите, имайки предвид пандемията и това, че всички тв продукции спазват и декларират наложителната дистанция между събеседници, водещи и репортери. След като журналиста и госта му разискваха как се правят сладки въпреки кризата, ден по-късно Мариян Станков, както са истинските му имена, направо се изпари от социалната среда в интернет пространството.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Мон Дьо/Mon Dieux (@mondieuxbg) on

В средите коментират, че най-вероятно Мон Дьо се е деактивирал, за да си спести всевъзможните бълвания на лайфове и постове, посветени на коронавируса и изолацията по света и у нас. "Нищо чудно и да е ядосан на стари колеги, които и към момента са му бесни, че успя да се превърне в любимец на ръководството на Нова телевизия. В момента Мон Дьо е на абсолютна почит, заради успешните си интервюта с популярни личности, но старата гвардия, която работи в медията от преди 20 години, не може да приеме прогреса на провлачещо говорещия сладкодумник, предполатат някои.

Неотдавна и генералният директор на БНТ Емил Кошлуков излезе "в отпуск"  от социалната мрежа. Той обаче побърза да се завърне и да продължи активното си остроумие като коментатор по редица теми. Тогава някои го обвиниха, че се е взел за голяма тв звезда и се самоизключва, за да се прави на интересен. Дали случаят е сходен и с Мон Дьо? Ще стане ясно, ако хроникьора се завърне и даде обяснение какво се е случило, за да изчезне така внезапно и без предизвестие. Един от последните му постове гласяха: "Домовете ни не са затвор, те са защитни мембрани. Човекът е вярата. Той е и любовта, копнежа, спасението, солидарността, милосърдието, емпатията... В дни като тези, единственото за което трябва да се грижи е себе си!"