Актрисата Мона Гочев показа първородния си син за първи път. Малкият Никола, който се роди преди три седмици, яде по 12 пъти на ден и понякога обича да заспива с биберона си. Почитател е на разходките навън, въпреки че засега е бил само три пъти извън дома си.

Майка му смело споделя опита си от отглеждането на пеленачето със своите почитатели в социалните мрежи и води дълги дискусии за важни проблеми като ползите от биберона. Тя постна и със закъснение и фото от изписването от родилното с бащата на хлапето Радослав Гочев. Мона и синът на продуцента Димитър Гочев се ожениха през лятото на 2017 г. Миналият август пък стана ясно, че семейството е в очакване на първото си дете. Мона през цялото време държеше информирани със състоянието си не само близките си, а и последователите си в мрежата.


Тя продължава в същия стил и споделя и личните си проблеми, като признава, че понякога се чувства уморена и тъжна, но никога не се взима на сериозно. Красавицата обаче има повод и за гордост, защото тежи с 12 кг по-малко. По време на бременността си пък качила цели 22. "Вече 14 дни съм мама, и въпреки леката умора и недоспиването, никога не съм се чувствала по щастлива, пълноценна и значима. Нямам много време да се грижа за външния си вид, и всъщност единствената глезотия, която мога да си позволя откакто родих е бърз душ и скоростно омазване с лосион и крем за лице. Публикувам тази снимка, за да докажа още веднъж, че жените сме истински машини и това което се случва с тялото ни преди, по време и след бременността е истинско чудо! Докато бях бременна качих 22кг.... 2 седмици след раждането съм с 12 кг. надолу, а корема ми се топи с всеки час! (Без никакви диети, режими, колани и т.н.)", твърди Мона.