Мона Гочева от тийн сериала „Революция Z” последва примера на щерката на Гала, която преди месеци пусна фотография на стрии по краката си и призна, че също не е пощадена от тях. Нещо повече, тя показа с два кадъра как се правят лъжливи снимки в инстаграм, на които инфлуенсърите изглеждат перфектно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mona Gocheva (@monagocheff)

С двe поредни снимки – едната, показваща тънката й талия, а другата – коремче с целулит и стрии, фотографирани през няколко секунди, тя показа колко лесно е да заблудиш някого само благодарение на позата или пък на обработването на снимките. „Не съм правила такова напомняне от лятото, когато ви показах как се правят инфлуенсърски снимки на плажа. Е лятото наближава, предизвикателства за стягане, здравословно хранене и ултра секси жени по спортни екипи дебнат от всеки ъгъл или профил в Инстаграм.

Е, да - аз също се включих с такова предизвикателство, с идеята да създам по-здравословни и добри рутини за хранене и живот...Но в никакъв случай, не бих ви заблудила сaмо с първата снимка, за да ви покажа лъжлив ефект уау . Нямам плочки, имам целулит и стрии“, обясни младата майка.