Секссимволът на френското кино Моника Белучи утрепа рибата с поредното си еротично представление в най-новата продукция на Емир Кустурица.

Едрогърдата брюнетка, която наскоро би шута на съпруга си Венсан Касел, показа всичките си прелести специално за лентата "На млечния път", която се снима в Босна.

Родената в Италия 48-годишна актриса изпълнява главната роля в неособено бюджетния балкански проект, който се очаква да бъде един от гвоздеите в програмата на филмфестивала в Кан догодина. Звездата от "Матрицата" не се поколеба да покаже щръкналите си зърна на гърдите под ледените води на водопадите Кочуша, пише bgdnes.bg

Актрисата само изпълнява каскадите във водопада Кочуша до градчето Любушки в най-южната част на бившата югорепублика. Напълно мократа бяла рокля идеално разкрива и прелестните задни части на Моника, която изглежда по-сексапилно от много от по-младите си колежки.

Белучи остави много малко на въображението и зарадва местното население, което ежедневно се тълпи около снимачната площадка, за да зърне красавицата на живо.

В поредния шедьовър на Кустурица, който освен режисьор се изявява и като актьор, Моника играе негово гадже.

Действието се развива по време на братоубийствената гражданска война в Босна, като Моника и Емир са принудени непрекъснато да бягат от село в село, за да запазят любовта си.