Иконата на италианското кино Моника Белучи за пореден път доказа, че макар и на 56 години, продължава да господства над мъжките фантазии. Актрисата украси с облика си корицата на сп. "Sorbet" по повод юбилейния му 30-ти брой. От редакцията обясниха брилянтния си избор с това, че точно преди 3 десетилетия новоизгрялата изкусителка напуска света на модата и поема по пътя към голямата сцена на седмото изкуство.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sorbet Magazine (@sorbetmag)

"Тя е истинска икона с роли в над 60 ленти. Превъплъщението ѝ в Лучия Сиара във филма от 2015 г. "Спектър" (част от поредицата за британския шпионин Джеймс Бонд) бе наелектризиращо, а това в образа на оперната прима Мария Калас, изигран от нея на театралната сцена, очарова критиката, печелейки нейното признание", написаха междувременно от "Sorbet".

Междувременно бившият й Венсан Касел, с който тя се раздели през 2013 година, продължава да се наслаждава на лятото в Рио де Жанейро с новата си жена и детето. Двойката празнува Нова година в Бразилия не за първи път. Тина не пропуска да сподели свои снимки, показвайки обширната си колекция бански костюми. Според модела през 2021 г. не можем без бикини в златни и червени нюанси.