Моника Белучи си търси гадже, при това за сериозна връзка.

Това призна самата актриса, която съблазнява почитателите си от корицата на новия брой на списание Vanity Fair, Италия.

Наскоро Моника се превърна в най-възрастната актриса, която ще поеме ролята на момиче на Джеймс Бонд в последния филм за Aгент 007 - „Spectre".

Лентата е 24-ият филм за култовия таен агент и четвърти за Даниел Крейг в главната роля. Тя е режисирана от британеца Сам Мендес и в момента се снима в Австрия, предаде Vsekiden.com.

50-годишната италианка позира за изданието пред обектива на фотографското дуо Дрио Крили и Тиаго Мартел в дрехи на Dolce & Gabbana, Isabel Marant, Balmain, Maison Martin Margiela и др.

Ето и няколко акцента от интервюто със сексапилната звезда:

За раздялата си с бащата на дъщерите си Дева и Леони - Венсан Касел, преди година и половина: „Венсан е добър баща на децата ни, но нашата идея за семейството така и не успя. Това, че в момента съм необвързана, не ме прави самотна. Около мен има ухажори, но аз съм жена на трайните връзки. С Венсан бяхме заедно 18 години и сега тази свобода от последната година ми е малко чужда."

За филма „Spectre": „Не мога да кажа много за филма, всъщност - почти нищо! Има изключителна секретност около сюжета на лентата. Моята роля е на италианката Лусия. Бях изумена и приятно изненадана от офертата за тази роля предвид моята възраст. Радвам се, че днес на зрелите жени не се гледа така, както преди. Днес една жена може да бъде възрастна, чаровна и чувствена едновременно."

За това как е отпразнувала юбилея си в края на септември:

„Направих вечеря в дома си и поканих няколко близки приятели. Не съм от типа хора, които обичат големите партита. Радвам се, че съм жива и здрава, че имам две прекрасни дъщери и че около мен има много положителна енергия. Опитвам се да се наслаждавам на малките неща в живота."