Войната между Рут Колева и Моника Валериева се разгаря. След като преди дни Моника публикува видео, на което пуши електронно наргиле на борда на самолет , бе атакувана жестоко от певицата, пише .

Моделката обаче не остави нещата просто така. Преди часове Колева изригна срещу бившата участничка във "ВИП брадър": „Друго е да си пушиш в самолета, понеже си над нещата и си много велика, и за капак да си пуснеш и селфи видео у ФБ.... Такива няма ли кой да ги арестува бе? ‪#‎селскамара”, гневно възропта певицата в социалнaта мрежа.



Валериева обаче не остави нещата така. Малко след вербалната атака на Рут, Моника не се посвени да отвърне на провокацията. С лека насмешка и ирония моделката се противопостави на коментара, като ясно показа, че нито е чувала, нито знае коя е певицата. Бившата участничка във „ВИП брадър” заяви, че хора като Колева няма да получат вниманието й „дори да ходят на една ръка”.

Ето какво точно написа Валериева:

„Относно поста на момичето, което не познавам, бих искала да обясня, че пушенето на цигари и електронни цигари на борда е забранено. Не на всеки полет обаче електронните цигари са недостъпни. Това, което аз ,,пуша'', се води наргиле, което е с плод и се зарежда с блутут! Благодаря на персонала, който ,,не ме е арестувал". Но щом Рут Колева се е сезирала е друг въпрос. Относно клипа ми, аз имам Фейсбук, мое лично пространство! Дали ще "кифлея", "простея" или какво тук правя е само мой проблем. Не разбирам как за някои хора е необходимо да има драма и скандал, може би защото аз изобщо не се вълнувам от тези хора, ако ще и на една ръка да ходят. Между другото, веднага check-нах госпожицата, която прави хубави песни. Успех".

Снимки: Фейсбук