Макар в мрежата да се показва като невинна медийна жертва, Моника Валериева всъщност е доста находчива млада дама, която мели мъже под път и над път.

Сама им се пробутвала да я газят в леглото, както е случаят й с Ники Михайлов, пък ако решат да хвърлят и някой лев, за нея било добре дошло!

Всеизвестен факт е, че Валериева се вписа в регистъра на вратаря с креватни завоевания. Само че този път той е бил завоеванието. Малката Перука бил свален от брюнетката през 2013 година, когато той си беше с Алисия и играел във Верона.



Находчивата псевдо-моделка започнала да му се натиска най-напред в социалната мрежа. Отправяла му неприлични предложения, а като видяла, че той кълве, се самопоканила в дома му в Италия. След като той се съгласил да стигнат до интимност, Моника е отишла на крака при него, разказва „Всеки ден“, цитира hotarena.net. Стояла е в къщата му 2-3 дни, през които не са излизали изобщо навън.

След като се върнала в България, Валериева се погрижила добре да се похвали на този и онзи какво е свършила, благодарение на което заигравката й с Ники стигнала до ушите на Алисия. Певицата обаче му прости изневярата, както винаги...