Скандалната моделка Моника Валериева изпадала в истински ужас от възможността да се засече очи в очи с певицата Анелия.

Въпреки че в къщата на ВИП Брадър Моника се хвали как била приятелка с певицата, оборвайки твърденията на Люси, че всъщност Анелия не може да я понася, истината е много по-различна от представената от дупнишката псевдозвезда.

За това говори случка, станала миналата година в мол в София. Валериева отишла на шопинг с приятелки, но за нейна зла участ същото там правила и Анелия.

Моника успяла да я види отдалеч и за малко да получи поредната си паник атака, пише hotarena.net. Със спринт изтичала до тоалетната на мола, преди звездата на "Пайнер" да я приближи в опасна близост.

Крила се вътре близо 15 мин., докато хем се успокои, хем Анелия се отдалечи на безопасно разстояние, като приятелките й, останали извън тоалетната, я осведомявали по телефона за дистанцията между нея и Анелия.



Разбира се, Моника никога няма да признае във ВИП Брадър за срамната случка, но това не й пречи да продължава нагло да лъже за "приятелството й с Анелия".

Всъщност певицата не може да я диша, след като Валериева си позволи да преспи с Калоян Арсенов, когато той имаше вземане-даване с Анелия.

Да бръмчи по обвързани типове, на които половинките им й се падат дружки, е навик за Валериева – топ певицата на „Пайнер“ не е единствената й жертва.

Така постъпи и с Алисия – първо й се натрапи за дружка и й взе да я ласкае и обяснява колко много я харесвала, а по същото време безсрамно е сваляла Ники Михайлов в социалната мрежа, докато получи съгласието му да му гостува в Италия, за да впише и него в тефтера си с бройки.

Преди да влезне във ВИП Брадър, Моника си призна за авантюрите като коментира, че всъщност тя не е виновна, че обвързани мъже искали да спят с нея.