Кобрата и Андреа избраха да покажат, че отново са заедно със снимка от стрелбище, а малко след певицата пусна първото фото на двамата от много месеци, от същото място се включи и Моника Валериева. Най-добрата приятелка на Андреа очевидно е правила компания на прясно събралата се двойка или както се казва „им е светила”. Боксьорът и двете дами прекараха цял ден на столично стрелбище, където взимаха уроци как да боравят с пушката, видя Hotnews.bg.

Валериева показа как инструктор й показва правилната стойка на открито при краткото им бягство от карантината. „Беше луд ден”, пък споделя Андреа, която не крие, че е щастлива от преживяното. И е доволна, че отново се събра с голямата си любов.
Дълго време Андреа се опитваше да си дава вид, че е преодоляла раздялата с Пулев. Двойката се раздели малко след скандала заради целувката на Кобрата с репортерката Джени Суши.


По всичко изглежда, че двамата са забравили миналото и са решили да си дадат нов шанс. Влюбените се радват на любовта, която пламна отново помежду и са отново заедно. Въпреки това Кобрата и Андреа не дават гласност на връзката си. Самият Кубрат е лаконичен и отклонява всички въпроси относно събирането им и личния им живот. Андреа също мълчи.

снимка:инстаграм моника валериева