Моника Валериева се похвали пред свои фенове, че вече е мюсюлманка и има всички необходими за това документи. Тя обясни, че сама е взела решението да смени вярата си и няма мъж до себе си в момента.

"Приех друга вяра изцяло, заради самата себе си, как се чувствам, къде намерих промяната, спокойствието, вярата, любовта! Една "церемония" просто е респект, ти или го вярваш в сърцето си или не.

Хората имат грешна представа за исляма и ги оприличават като крайно фанатични, което е много грешно", обясни вчера пред свои почитатели брюнетката. На хапливия въпрос дали знае как се обличат жените, изповядващи тази религия, тя обясни, че дрескодът зависи от силата на вярата.

„Облеклото за молитва е с абая и хиджаб от уважение, без обувки и с измити крака и ръце, отворени длани и в посока към Мека”, показа знания моника, облечена само по халат.

Тя оповести още, че е махнала пиърсинга на гърдите си, защото вече й бил омръзнал. Бюстът й претърпял две операции една след друга и в момента тя има по 600 кубика силикон, поставен в Турция.