С емоционално послания изпраща 2018 година Моника Валериева. Тя не скри, че се надявала да посрещне тези празници като омъжена дама: „Няма да крия ,че мислих ,че на тези празници ще бъда омъжена и ще прекарам първите си коледни празници в допир до любовта. Сега съм благодарна,че ще бъда със семейството си и приятелите си и съм сигурна, че предстои много по-добро,по-силно ,по-главозамайващо чувство на любов, успех и ще намеря спокойствието от което имам нужда”.

Припомняме, че през април тя показа годежен пръстен, а слуховете носеха, че ще мине под венчило с богаташ от Катар. Месец по-късно стана ясно, че сватба няма да има, но Валериева не обясни конкретна причина. Публикации твърдяха, че тя сама е пуснала партенката за състоятелния шейх, а всъщност щяла да се бракува за нашенец в бизнеса с автомобили. Любовната драма и спекулациите около нея накараха Валериева да се покрие за кратко, но след няколко месеца тя се показа като част от нежния антураж на моделиера Филип Плейн.


Днес силиконката е категорична, че всички препятствия през които мина, са я направили по-силна. Колкото й да е странно, тя благодари и на своите паник атаки: „Благодаря на моите паник атаки ,че ми напомниха къде съм,какво правя със себе си,какво трябва да променя и отново да израсна. Сега след 12 месеца на сълзи и смях съм благодарна ,че взех толкова уроци само за една година”, уточнява Валериева.