Твърдо решена да напусне България е Моника Валериева. Изкусителната плеймейтка е готова да избяга от родината.
Мъжемелачката развива успешен бизнес с мигли и козметика. Валериева успя да пробие в най-голямата платформа за онлайн търговия в света "Амазон".


Моника планира да се установи в Лос Анджелис. В калифорнийския град тя прекара няколко седмици. Оказа се, че тя не е била на почивка, а е проучвала възможността да се премести в Холивуд. "Ще напусна България, за да развивам успешно кариера - признава Моника. - В Америка шансът ми е по-голям. И сега не прекарвам много време в България. Ако заживея в Щатите, ще се връщам все по-малко у нас", категорична е Валериева.


В момента Моника изчаква да получи необходимата виза, за да живее легално в Страната на неограничените възможности. Получи ли я, тя веднага хваща първия самолет за Лос Анджелис.Силиконката реши да поднови тунинга си, преди да замине завинаги за САЩ. Дупнишката красавица се подложи на няколко интервенции в южната ни съседка Турция. Моника стегна дупето и повдигна огромния си бюст с няколко манипулации.


За всичките процедури Валериева брои няколко хилядарки в евро. Парите не са проблем за плеймейтката. Тя печели огромни суми. Затова си позволява и непрестанно почивки на екзотични дестинации, както и спи в най-скъпите хотели по света.

източник: "България днес"