Клюката за третия аборт на Моника Валериева се оказа истина. Брюнетката, която беше сред участниците в последния сезон на "ВИП брадър", сама разказвала на свои познати, че е заченала от господин, който е известен столичен плейбой и дори вече е баща на две деца, едно, от които е плод на любовта му с друга родна моделка.

Оказа се, че красавицата е била бременна от плейбоя Христо Сираков. Моника е настоявала да задържи детето, защото това е третият аборт, който прави и сериозно се притеснявала за здравето си, а и за това, че може да няма повече деца.

Сираков, по-известен като 100-те манекенки, бил категоричен, че в никакъв случай не иска тя да роди това дете, което само би усложнило живота му.

Моника била съсипана и плакала много пред близките си приятелки, но това не променило нещата.

В крайна сметка нещата приключили с аборт, а затова Моника получила 50 бона като компенсация за причинените страдания, които едва ли ще заличат травмата от преживяното, пише HotArena.net.

*Сн. Булфото

В момента плеймейтката се разсейва и с "нова любов". Моника се устремила да влезе в леглото на сина на Ахмед Доган - Демир. Моделката от доста време набелязала наследника на Сокола, но искала да се увери, че в момента той е свободен ерген. Първата стъпка на Моника била изключително предвидима. Тя потърсила контакт с Демир в социалните мрежи, където му пускала сигнали, че има интерес към него, чрез лайкове. Според източници на Галерия двамата не се познавали лично. Валериева и Доган-младши се били засичали по светски събития, но никога не били общували.

Типажът жени на Демир е малко по-различен, тъй като допреди повече от половин година той изживяваше страстна любов с красивата синоптичка Гергана Малкоданска. За година пък плеймейтката успяла да смени цели три гаджета. В момента мъжемелачката е устремена към сърцето на Демир, за когото пък се говори, че е пленен от младата дизайнерка Миглена Каканашева.