Моника Валериева изригна с дълъг пост в социалните мрежи за битието си на бизнесдама. Припомняме, че брюнетката внася козметични продукти от Китай, а работата й била толкова много, че не успяла да разгледа Шанхай, докато била в града на изложение. С нея пътувал и баща й, за да помага в обикалянето из щандовете на козметичните брандове.

„Видях световни брандове с фабрики там!Огромни дистриктове пълни с малки офиси ,тъпкани с продукти (мостри) които избираш,поръчваш ,правиш дизайн,патентоваш и ходиш по 20 км пеша всеки ден за да намериш най-добрият продукт (висок клас) на най-добрата възможна цена ,за огромно количество (иначе няма да се занимават с теб), за което плащаш огромна сума а те очакват още хиляди разходи в родното ти място заради цялата бюрократщина ,и т.н

Нещо за което се бориш а може би няма да успееш на време,защото това струва не малко пари ,които си чакал да събереш за стока доста време (признавам ,че не се лишавам от нищо затова и бавно се случиха нещата),(а и не зареждам от Али Експрес и да сменям само името)...все пак не съм Кайли Дженър за да бълвам продукция всеки месец или всеки ден”, пише Валериева.

Тя отново припомня, че е осъдена на първа инстанция от Люси Иларионов, който обяви в Биг Брадър, че е ескорт на богати мъже. „И накрая те плюят ,че пътуваш с цел проституция или с чичко паричко зад кадър ,защото преди 8 години си бил в Плеймейт,защото Людмил казал че съм ескорт,и съда го е оправдал на първа инстанция не защото СЪМ (щото нямаше и да тръгна да го съдя и да се паля толкова много)а защото трябвало да съдя Нова Тв,белкем те го били излъчили!Или защото имам приятелки фолкпевици или показен хубав стандарт на живот.Или ако е проституция да имаш приятел и да Те гледа,помага и изненадва -значи съм –признавам”, коментира Моника, без да обяснява повече за приятеля си.