Скандалът с новата песен на Ани Хоанг набира нова сила.

Припознала се в лирическата героиня на парчето „Кво ме гледаш”, моделката Моника Валериева отправя зловещи закани към певицата и гаджето й Люси Иларионов. Позволява си дори да заплашва със съд и шефа на „Пайнер”, научи HotArena.

Инж. Митко Димитров лично уведомил Ани, че Валериева му е звъняла по телефона и е заявила, че ще търси намесата на Темида. На певицата и приятеля й пък се обаждали страховити мъжища и предупреждавали:

„Не се занимавайте с Моника, за да не изчезнете или да не бъдете счупени!”.



Припомняме, че моделката има голяма вражда с Люси още от времето на съвместното им участие във „ВИП Брадър”. В Къщата режисьорът обяви, че красавицата практикува древна професия, което на нея хич не й се понрави.

Именно заради стария им конфликт с Люси, Валериева вероятно подозира, че рап песента „К`во ме гледаш” е записана, за да я уязви и доорезили. Моделката би следвало да е бясна най-вече заради нецензурния куплет: „Не се прави на кучка, ща изям, ма. Да запомниш, че съм виетнамка. Професията ти е древна, водя хроника. Искам да ти кажа, че си курва като Моника.”



И Иларионов, и Ани Хоанг категорично отричат лирическата героиня на сакандалното парче да има конкретен прототип. Твърдят, че много кучета се казват Шаро, както и безброй дами са кръстени Моника, пише "Уикенд".

„Аз не бих посветила цяла песен на въпросната жена, защото не желая да я рекламирам. Песента не е за нея, но тъжното е, че тя наистина се припозна. Разбрах за това, след като мои приятели започнаха да ми звънят. Не бях чела публикациите й. Интервюта давала, отговори връщала… Ти ако се казваш Моника, но не се чувстваш като героинята в парчето, не би трябвало да се засегнеш. Моники по света много, например Моника Люински. Не съм искала да обидя никоя жена, носеща това име – използвах го за рима”, коментира певицата от виетнамски произход.