Плейбойката Моника Валериева алармира за инцидент, който се е случил с млад фотограф, пострадал от член на фамилията на Диневи - Иван Динев. От пост на красавицата стана ясно, че пострадалия е Теди Грозданов, който е нападнат по време на фотосесия, докато снима момичетата на Миглена Каканашева-Мегз. Сред тях е и годеницата на Динев.

"Ударил е Теди два пъти в главата и след това продължил да го налага и заплашил с какво ли не. Знаете, че у нас всички сме с познати, доста добри. Пиша това съобщение с надеждата да се промени нещо в тази държава. Не да се предупреждават децата чрез татковците им. Таткото на момченцето да се сезира и да си обуздае детенцето! Диневи!", написа Валериева в Инстаграм пост. 

Динев-син забремени приятелка на Емануела

Побойникът Иван Динев не веднъж скачал на бой на невинни жертви.

Грозданов е категоричен, че ще подаде жалба срещу побойника, пояснява още тя. "Но ако нещо му се случи след това, ще четем дълго в медиите за Динев и мутренското му поведение", заканва се още Моника.

Запознати разкриват, че неотдавна наследника на строителните предприемачи Диневи не за първи път се проявява в такава светлина. Преди няколко месеца той се нахвърлил да бие популярна риалити персона в столичния клуб "Планет". Вместо обаче да бъде изхвърлен от заведението, охранителите го поощрили заради фамилната му връзка. "Вместо него изкараха жертвата. Това е абсурдно! Само защото едно от заведенийцата им се намира в Свети Влас на пристанището Марина Диневи", коментират възмутени посетители на бара. 

Кулагин прати Моника Валериева при милфовете

Интересното е, че Иванчо се хвърлял да бие по-слаби от него момчета, навярно за да покаже своето величие и надмощие. "Защо не се пробва с някой в своята категория, ами напада момчета с по-нежни черти и видимо по-слаби телосложения?! Този е хомофоб! В кой век живеем, че това да си хомосексуалист е проблем?!", палят се запознати и с двата случая на пострадали от Иван Динев.