Пазвата на скандалната моделка Моника Валериева е пред пръсване пише в. „Уикенд“. Мадамата от Дупница е наблъскала цели 900 кубика силикон в бюста си и вече догонва по гръдна обиколка дори фаворитки в тази област като Джулиана Гани.
На фона на крехката фигура на Моника бюстът й изпъква още повече. Част от почитателите й обаче не одобряват интервенцията, защото красавицата вече изглежда прекалено изкуствена. Преди време най-доверената приятелка на Андреа призна, че е тунингована цялата.

„Имам импланти в бюста, ринопластика на носа, инжекции в дупето, силикон в устните и ботокс в челото, а и пиърсинг на гърдите“ – призна самата Валериева. Това са интервенциите й до 30-годишна възраст. В дупето си моделката има 1000 кубика, което заедно с бюста й прави около 2 кг силикон в тялото й, но явно не смята да спира с подобренията по себе си, защото това й дава самочувствие и така се харесва повече.

В свое интервю за вестник преди месец Моника Валериева разкри, че е сама в личен план. Прекарва времето на изолацията вкъщи, стриктно спазвайки всички правила в извънредното положение. За да убие скуката дупнишката красавица често отговаря в Инстаграм на въпроси на свои почитатели. В един от чатовете силиконката призна, че е приемала 4 предложения за брак, от които впоследствие се е отказвала.

снимка:инстаграм моника валериева