Моника Валериева отиде на море в „Слънчев Бряг“ с тайнствения си приятел и скъса нервите на хотелиери, бармани и сервитьори с капризите си, а после офейка към Гърция.

Първо Моника започнала с претенциите , че иска ВИП-апартамента на голям хотел точно до сами плаж. От управата отказали да й дадат такъв апартамент, защото не познавали Валериева и не знаели колко е ВИП.

Предложили й приличен апартамент с голяма тераса. С това се надявали всичко да приключи. За съжаление обаче всичко едва сега започвали. Моника не спирала да звъни по телефона и да пита, защо това е така, защо онова е иначе. Не харесала, възглавницата, леглото, храната, обслужването. Дори обвинила управата, че хотелът бил мутренски, след като видяла няколко бабаити да се разхождат по коридорите.



Мони решила да се забавлява и по дискотеките, но ставало все така, че сепаретата били вече заети и тя трябвало да седи на бара и да се смеси с „хората от народа“. Най-големият скандал се разразил в чалготека на Слънчака, където Валериева бутнала на земята бутилка шампанско, след като сервитьорката се забавила повече от 10 минути да й донесе лед.

Моника демонстративно хвърлила пари на масата, а клетото момиче трябвало да лази по пода и да събира банкнотите. „Да дойда на Слънчев бряг и околията е най-голямата ми грешка това лято. Още утре си заминавам. Обслужване ниво 0, отношение ниво 0, измама ниво 10, мутри ниво 10, комплекси ниво 100!!!“, коментира моделката в социалните мрежи.



В последната вечер таксиджия й взел 20 лева за разстояние от 5 километра. Валериева поискала касова бележка, а таксиджията казал, че шефовете му не предвиждат издаването на такива документи. Ако искала, той можел да я върне на обратното място, като включи брояча предварително. Клюката гласи, че Моника накарала гаджето си да я заведе в Гърция, където да получи качествено обслужване и да успее да си почине от трудовите си делници през годината, пише ШОУ.