Скандалната моделка Моника Валериева, която влезе във „ВИП Брадър“ сипе закани по Николета Лозанова. Пред продуцентите моделката заявила, че ще срине водещата на „Папараци“.

За да си осигури място във формата Моника обещала на продуцентите мегасеир и скандали. Тя се заканва да направи скандални разкрития за Николета Лозанова и буквално да я „унищожи“.

Валериева се заричала, че ще изнесе данни за сексуални похождения на Николета срещу заплащане. Слуховете открай време циркулират из шоу средите, а според дупничанката врагинята й правела компания на известни мъже срещу хонорари от 3 — 4 000 лева.

Един от хората, които й уреждали богата клиентела, бил рапърът Ванко 1.

*Николета и Моника

Истината е, че Моника и Николета не се траят от години. Валериева успя да съблазни съпруга на тв водещата, с което я спечели като противник, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

Преди няколко месеца пък Лозанова и Андреа със свои дружки нападнаха публично моделката. И двете твърдяха, че брюнетката се търгува за по „200–300 лева“ и е „ужасно долнопробна“.

Моделката не преглътна обидата и сега е твърдо решена да си отмъсти.

Междувременно нейни приятели с тревога коментират, че състоянието й никак не е цветущо. Моника влиза в Къщата с куп лекарства, тъй като страда от паник атаки, които се проявяват поне веднъж в месеца.