Ако до вчера Николета Лозанова беше любимка на модния гуру Филип Плейн, от известно време насам той я е заменил с една от най-големите й врагини. Става въпрос за модела Моника Валериева, която преди години й отмъкна под носа Валери Божинов. HotNews научи, че дизайнера и нашенката са в интимна близост и това не е просто поредният слух, защото има и доказателства!

Предоставяме ви снимка, на която се вижда как Моника и Филип се натискат край басейн, най-вероятно този в луксозното му имение в Монако.

До нас достигна и пикантен чат между двамата, в който Плейн настоява да се видят с Валериева. Предлага й джентълменски да я вземе, от където каже. В крайна сметка не става ясно дали въпросната вечер са се видяли, но пък техния общ кадър е красноречив за отношенията им.

Изскочи и съобщение на Моника към бившата изгора на германския моделиер - Морган Осман. Валериева й пише по повод козметичния бранд за мигли, който развива от известно време. Като я пита за цена за рекламен пост в профила на Морган в Инстаграм. Съобщението й обаче остава без отговор, а за сметка на това с нея се свързва Плейн.