Дали паник атаките на Моника Валериева не са плод на нейните фантазии?

Този въпрос задава в писмото си читател на HotArena, който се опитва да опровергае твърденията на моделката, че има подобно заболяване. Ето и пълния текст на писмото без редакторска намеса. Изводите оставяме на вас.

„Здравейте попаднах на този пост на Валериева в който има доста неизвестни и се чудя до кога ще си измисля по този нелеп начин. В поста си пише, че се била отървала от паник атаките , била качила завидните 4,5 кг след антидепресантите.

Нека обясня на госпожицата някои неща:



1 . Като гледам от какви екзотични дестинации пуска снимки и всеки път със самолет изминава това разстояние малко трудно да има паник атаки, защото паникоьорчетата ги е страх от летене със самолет. Също така смяната на всеки климат - като слънце или по студено се отразява, а госпожицата може да бъде забелязана на 50 градуса жега на плажа как става не знам + антидепресанти .

2 . Като гледам стройната й фигура и всеки път се показва гола, абсурд да е пила антидепресанти, защото от антидепресанта се качва поне 20 кг горе , а тя щеше да е поне 70 кг + - 3 ,4 . Второ не може да спортува когато пие хапове , защото те правят дроб през деня и ти не можеш да идеш да тренираш абсурд .

3 . Все качва снимки с чаши шампанско, а както знаем антидепресанти и алкохол не може да се консумират заедно или по отделно, тъй като ако се консумират може да се изпадне в кома. Така, че много ми е чудно как ги пие тия антидепресанти и тоя алкохол заедно. Също така съм забелязал и вино на масата и което пак не знам как ги съчетава


4. Ако някой е наясно с паник атаките, то от тях няма отърваване, тъй като заболяване на нервната система и всеки човек си има левел на който е. Как така се е отървала изведнъж?

След тези изводи и вие си направете извода дали госпожицата наистина има такова заболяване и нека напише пост в фейса си и опровергае този мой извод .