Британската трип-хоп сензация Morcheeba и италианците The Sweet Life Society ще бъдат хедлайнери на новия музикален фестивал Love CHange Music Festival.

Събитието ще се проведе на 2 и 3 септември в Парка на бившата казарма в Ловеч.

Един от най-разпознаваемите женски гласове на планетата - този на Skye Edwards, и омагьосващите китарни рифове на Ross Godfrey ще поведат българската публика на вълнуващо музикално пътешествие - магическа амалгама от трип-хоп, ритъмендблус, даунтемпо и соул.

Техният албум "Skye I Ross" е резултат както от решението на продуцента на групата Paul Godfrey да остане встрани от музикалната сцена, така и от желанието на Skye и Ross за нови музикални експерименти.

Съвсем скоро ще бъдат обявени имената на още няколко международни банди, които ще се включат в програмата на втория ден. Заедно с тях ще станат ясни и кои ще са участниците от българска страна.

Освен вечерните концерти организаторите от община Ловеч подготвят разнообазни и атрактивни забавления по време на фестивала. Преди началото на концертите - в 18:00, през деня ще бъдат организирани различни уъркшопове, йога класове, танци, занимателни работилници за деца и други активности.

Продажбата на билети за Love CHange Music Festival стартира на 19 юни в мрежата на Eventim.
Цените на билетите са :

Билет за Ден 1 - 02.09.2017, събота: 30 лв. / в деня на събитието: 35 лв.
Билет за Ден 2 - 03.09.2017, неделя: 25 лв. / в деня на събитието: 30 лв.
Групов билет за двата фестивални дни: 40 лв. / в деня на събиието: 45 лв.