Константин определено успя да нажежи социалната мрежа с най-новата си балада “Аз бях тук” ft. Деси Слава.

Лиричната мелодия събра близо 150 000 преглеждания и море от суперлативи в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube само за броени часове от своята официална премиера:

“Мега хит! Браво на Коцето и Деси Слава, невероятна песен.”, “Много музикантско и тежкарско парче. Деси, пееш като звяр. Не спират да ме изненадват вокалните ти техники и умения. Браво на Коце, за добрия проект. Качеството е на лице.”, “Невероятна песен, уникален проект. Не знам двамата защо вече не направят един дует, който на 100% ще бъде мега, особено ако е балада. Клипът, музиката и текстът са фантастични, Коцето е върха, а Деси Слава както винаги е на ниво. Обожавам я... тотален хит!”, “Е, направо избухна. Прекрасна е, текст, музика, всичко. Коце, какво направи бе човек? Показа им как се прави! Разби всички...Толкова класа в една песен! А Деси е прекрасна, уникална, влиза идеално в песента.”, “Най-големият мъжки и най-големият женски глас на “Пайнер” пак се събраха! Уникални! Деси допринася за още по-доброто звучене на този истински шедьовър за ухото!”, “Болка в минути сякаш възкръсна 2 години по-късно! Браво на Коцето, невероятен проект, но включването на Деси Слава е изключително чувствено и уникално! Браво!”, “Ей, машина за хитове сте! Отдавна не бях настръхвала от песен... и сълзи ми тръгнаха... невероятна е и браво, за цялия проект!”

Автор на музиката и аранжимента са Diamond Beat Production, а чувственият текст е на Анастасия Мавродиева. Александър Моллов е сценарист и режисьор на видеоклипа и неговата идея е да отправи послание към зрителите да бъдат разумни на пътя и да не се качват зад волана, употребили алкохол, защото това води до непоправими последици.