Февруари донесе на Галена много незабравими емоции и по-специално датата 17-ти, защото тогава се роди синът ѝ Александър, а клипът “Moro mou” направи официална премиера.

Лентата веднага се открои, влезе неусетно в сърцата на меломаните и превзе с лекота върховете на музикалните класации. Именно “Moro mou” е новият лидер във февруарското издание на “Планета Топ 20”. Още четири песни от музикалния репертоар на Галена са намерили място в месечната класация на телевизия “Планета”.

Зрителите отличиха “Мина ми”, “#МамаУраган”, “С друг ме бъркаш” на Фики ft. Галена и “Пей, сърце” на Галена и Цветелина ft. Азис.

Последната песен за пореден месец затвърждава рекордното си присъствие в “Планета Топ 20”.

В челната тройка продължава да бъде и безспорният хит на Анелия “Дай ми още”, който е на второ място. Музикалното присъствие на изпълнителката е подкрепено с още две песни - триото “Колеги” с DJ Живко Микс и Илиян и самостоятелната “Гот ми е”.

Хитовата мелодия “И на всички като тебе” на Деси Слава бе възнаградена с трета позиция. Певицата се отчете с още две заглавия в “Планета Топ 20” - “И това ще преживея” и “В друг живот”.

Най-новият клип на Яница ft. Галин, “Няма да ме купиш”, е на четвърто място.

Петата позиция е за “Почти перфектен” на Емануела, последван от “Царя на купона” на Галин ft. Преслава.

Следващите две места са запазени за “Ня`а проблем” на Теди Александрова ft. Азис и “Незабравима” на Емануела ft. Мария Цветкова.