Появяването на плеймейтката Моника Валериева в Народното събрание преди 2 седмици като репортерка на „Горещо" е най-коментираната тема в светските и политическите среди.

Единствен сред депутатите, който на драго сърце би си поговорил отново с красивата брюнетка, обаче се оказа герберът Ивайло Московски.

Бившият транспортен министър скорострелно хлътнал по сочената за любовница на футболиста Валери Божинов след краткото си хортуване с нея в кулоарите. И от репортажа на Валериева по Нова телевизия лъсна как само той не отклонява интимните й въпроси за личния му живот. Закачливото й питане към Московски дали е женен не остана без двузначен отговор. „И да, и не", светкавично изстреля бившият министър с похотлива усмивка. И продължи да я оглежда от глава до пети, докато момичето на „Плейбой" не спираше да пита с кого си ляга депутатът вечер.

„Оттогава само за нея говори", шушукат съпартийците на Московски. А лично пиарът на ГЕРБ в Народното събрание - Никола Николов, искал да го сватоса за Валериева. В прилив на отчаяние тя се обърна към него с въпрос кого от народните избраници да излъже с питане, а Никола я изпрати тъкмо при мургавия депутат с възклицание: „Давай, той е най-подходящ, ще оцени интервюто", пише ''Всеки ден''.

Припомняме, че докато бе министър, Московски имаше интимна афера с бившата депутатка от „Атака" Калина Крумова. Двамата обаче се разделиха след шумен скандал, който съпругата му спретнала.