Не й е чиста работата на Преслава - нито на нея, нито на отделни членове от семейството й.

Ивелина Колева - сестрата на Преслава, се оказва най-големият кошмар на отчаяните съпруги. Носи й се славата на разбивачка на семейства, като историята още помни един от най-показателните случаи.

Сестрата на Преслава също е певица, но се е ориентирала към фолклорната музика. Когато още работи в оркестър „Извор”, Ивелина Колева се залюбва с ръководителя на групата – небезизвестният Петър Гочев, писа „Всеки ден”.

Той има стабилен брак и дете, но не може да устои на колежката си и двамата често остават „да репетират” след работа. По-късно Преслава става една от най-популярните певици на Пайнер и успява да лансира сестра си и „Извор” при Митко Пайнера, с когото подписват договор.

Ивелина и Петър стават все по-невнимателни в любовните си отношения и скоро всички разбират за аферата, включително и синът на Гочев - Галин, който тогава е тийнейджър. Галин моли баща си да зареже любовницата, но Петър е толкова хлътнал, че удря един пердах на детето, за да мълчи.

Скоро разбира и съпругата и става бурен скандал. „Разведи се”, съветвала Ивелина любовника си, но Петър избрал да остане при семейството си. Колева е уволнена, скоро се омъжва и ражда дете.

Според градските легенди и Преслава не е по-различна от сестра си. Навремето, когато пеела по кръчмите, често си лягала с женени мъже. Стига да е Чичко Паричко, Преса не се интересувала от семейното му положение.

Така двете сестри били най-големият кошмар на местните домакини.