45-годишната Памела бе решила да живее аскетично, за да се представи достойно на телевизионния конкурс “Танци със звезди”.

По ирония на съдбата обаче именно това шоу тласна блондинката в прегръдките на новото й гадже! Тъкмо нейният напорист партньор от мръсните танци стана поредният избраник на Памела Андерсън.

Той е Тристан Макманус, 30-годишен атлетичен симпатяга, амбициран да спечели в танцовата надпревара. Тристан очевидно не е момче, той е вече на цели 30 години. Какво ли да се чудим, че е с цели 15 по-млад от Андерсън! Дали е влюбен в нея? Никой не може да каже твърдо “да” или “не”, дявол го знае. Любовницата му е известна жена и това е достатъчно!

Но Памела очевидно си е изгубила ума, пише www.eg.ru. Тя едва не се разплакала, когато журито дало на тяхната двойка само 17 точки. Разплакала се от жалост към покрусения Тристан, който наистина искрено се разочаровал, че отпадат. За да го утеши, Памела поела цялата вина за провала. Знам, че не съм добра танцьорка – признала Андерсън тъжно, като милвала Тристан по шията и го целувала гальовно.

Веднага след като излязла от играта, двойката се отправила към тузарски нощен клуб. Да разпусне – и да потанцува, без да се притеснява от погрешна стъпка пред журито.