Популярният музикален канал MTV Dance завъртя в ефира си две парчета на български изпълнители. Става въпрос за едни от последните хитове на Михаела Маринова и Ева Пармакова.

MTV Dance е институция за съвременни хитове. Както цялата музикална индустрия, така и MTV вече се оглеждат за стойностни нови артисти и музикални проекти не само в англоезичния свят. Вниманието им привличат последните сингли на Х Фактор откритията Михаела Маринова и Ева Пармакова – “Tiempo” и “Tell Me Right”. В резултат на това от няколко дни българските видеа са на активна ротация в плейлистите на канала.

Ева Пармакова: Нямам Б-план, искам да правя музика

„Всеки ден правим стъпки по посока популяризиране на българската музика и българските артисти извън границите на страната ни. Не е лесно, защото предизвикателството да създаваме проекти и на български, и на английски, с потенциал да са успешни и у нас, и по света, е доста голямо. Въпреки това няма да се откажа от мечтата да станем активна част от световния музикален бизнес и ще работя с целия си екип, за да я сбъдна.“, коментира управляващият директор на „Вирджиния Рекърдс“ Саня Армутлиева.