Красавица с афровизия и балкански темперамент е сред фаворитките в конкурса за адреналинки, чийто първи кръг приключи наскоро.

Желаещите да заемат мястото на настоящите титулярки Ками, Вики и Пепи са над 1000, но едва 200 от записалите се бяха допуснати до среща с продуцента на „Господари на ефира" Джуди Халваджиян и хореографките Полина Василева и Тамара Кривлева. От тях само 15-20 ще имат шанс да покажат добра двигателна култура на финалния тур, който ще се проведе в студиото на сатиричното предаване.

„Отдавна търсим мулатка за адреналинка. Може пък този път да сме открили подходящата и да я видим на екран от септември.", загатнаха от екипа пред в. „Монитор".

Най-голям наплив за позициите има от София, Пловдив, Варна и Бургас, а две от момичетата пътували от Сърбия и Македония, за да опитат късмета си под светлината на прожекторите. Някои признали, че за да спечелят симпатиите на журито, са преминали в лагера на червенокосите.

Средният ръст на девойките, които ще веят жартиери с финес между Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков в праймтайма на Нова тв наесен, е 171 см. Теглото им не надхвърля 54 кг, а преобладаващата възраст на кандидат-секссимволите е 20 г.

„Има обаче и претендентка на 40 г., която твърди, че изглежда като на 30 г.", издават с усмивка от „Глобал вижън".

Освен харизма и сценично присъствие девойките показали и чувство за хумор, изтъквайки като плюс в биографията си второ място на републиканско състезание по ези-тура и системни победи в квартални съревнования по „Не се сърди, човече". По-сериозните от тях обаче заложили на призове от олимпиади по математика и биология, титли от национални и международни турнири по спортни танци и художествена гимнастика, както и сериозни постижения от турнири по информационни технологии. Дали бодрата смяна адреналинки ще запази настоящия си трицифрен състав, или ще се върне към класическата двойка, ще разберем през август.