Стоянка Мутафова е подута от ботокс, установи Всеки ден. Голямата актриса неведнъж е признавала, че е зле с очите и на практика е почти сляпа. Тя едва ли може да се види ясно в огледалото. Специалистите по естетична хирургия обаче би трябвало да знаят как да си вършат работата и да я свършат както трябва.

Вместо това те се престараха, когато Стоянка реши да изглади бръчките си. Надуха лицето й като балон и по този начин я направиха за смях на нейните 93 години. В момента Мутафова прилича на гротеска. Скулите й са подути, а кожата й е изпъната като тъпан. От пръв поглед личи, че гладкото й лице не е естествено, а не би трябвало да е така, ако работата е свършена както трябва.

Дъщеря й Муки би трябвало да прецени вместо нея какво е добре за майка й и какво минава границите. Тя обаче явно няма добра преценка и позволи голямата актриса да заприлича на мумия.

"По-добре да си беше останала с бръчките. В крайна сметка българите за това я обичат, защото си носи годините с достойнство", коментират почитатели на Мутафова.

Източник: slava.bg, сн.: Булфото