Мутри тормозели нападателя на Локомотив (София) Мартин Камбуров. Затова и головата машина на "железничарите" не е белязал във вратата на съперника от 2 април или иначе казано от шест кръга насам.

Въпреки, че е водач във временното класиране при голмайсторите с 16 попадения, Марто все не успява да се разпише в последните срещи, което за него е повече от необичайно, пише БЛИЦ.

Съотборници на Камбуров твърдят, че той неуспява пред гола, тъй като е тормозен от мутри, които му образували стрес в началото на този месец. Напрежението му пречело да се изяви на терена.

Както е известно, Локо (Сф) се срина от второ на трето място в класирането, а треньорът Драгомир Окука бе уволнен.

В началото на месеца, след победата над Сливен с два негови гола за крайното 2:0, Марто си позволил да празнува из столичните заведения с няколко свои приятелки, пише столичен вестник. Докато кротко си пиел и ги омайвал обаче от съседно сепаре мутри започнали да го замерят с лед. Мартин, като джентълмен отишъл при тях и ги помолил да не се занимават с него, а ако искат да се запознаят с момичетата от компанията му, щом са им интересни.

Учудващо обаче анаболната компания скочила на бой на Камбуров, който хукнал да бяга. Свидетели на случката твърдят, че един от анаболените глигани доста дълго гонил Камбуров по улицата извън заведението, но нападателят, благодарение на подготовката си, успял да се изплъзне. Преди дни Марто се оплакал пред свои приятели, че стресът от тази случка още му влияе.