Гей скандал назрява около шокиращите голи снимки на футболиста Христо Йовов. Ден след като срамните фотоси, правени преди десетина години, излязоха наяве, в спортните зали се заговори, че зад апарата по време на актовата сесия стой не жена, а мъж.

Подозренията, изказани от негови бивши съотборници в ''Левски'', се опират на факта, че преди време той и още няколко ритнитопковци от синия отбор бяха набедени в скандални оргии.

Според писанията в пресата футболистите редовно си устройвали чутовни вакханалии с участието на красиви мадами, но и момчета. Разгорещени от страсти, играчите се отдавали на ласки и с двата пола на принципа ''кой когото свари''. Дали Йовов, който по онова време е звезда в ''Левски'' е участвал в оргиите?

Съмненията, че е позирал за скандалните снимки пред мъж, обаче се засилват и от факта, че компроматът е пуснат анонимно след няколко изказвания на футболиста срещу еднополовия секс. В спортните среди упорито се мълви, че снимките са изпратени на журналисти като отмъщение на обиден бивш партньор на Христо Йовов, пише lifestyle.bg.