Лицата от риалити сериала на Нова „София - ден и нощ“, които не са актьори с опит, показаха, че при тях няма конкуренция и интриги и са пренесли приятелството от екрана и извън него. Мощна група от героите се събра в The 1 Exclusive през уикенда и изгледа от ВИП сепаре новото уникално шоу на клуба, наречено Buddha Bar. Цялата сцена беше преобразена със статуи и реквизит от епохата на Сидхарта Гаутама Буда и на този фон танцьорите напълниха очите на гостите освен с добре оформени тела, и с впечатляваща хореография, дело на Иво Кръстев.


Конкуренция на мъжете на сцената правиха Митко (Кристиян Кирилов), Марио (Адриан Зурков) и Филип (Миро Димитров) от „София ден и нощ“, които изпъчиха мускули за снимка. Първите двама се справяха доста добре и с наздравиците. Макар в свободен стил, впечатляващи бяха танците на Теодора (Карина Николова) и Симона (Калина Иванова), които демонстрираха същата близост между тях, която виждаме и в сериала.

Двете дами впечатлиха околните със своя сексапил, движения и тоалети. Симона толкова се е вживяла в ролята си, че целуна екранното си гадже Асен (Еди Канхуш) пред обектива на фотографа на The 1 Exclusive. Шумната компания беше подкрепена и от три красиви блондинки: майката на Симона – Марина (Елена Алекси), приятелката на Дани – Михаела (Елизабет Фейм) и манекенката Галя (Калина Кузманова).