Както вече писахме, Галена и Преслава, които са добри приятелки още преди да станат фолк зведи, най-сетне намериха подходящата песен за свой дует.

Новата им песен "Хайде, откажи ме" е по музика и аранжимент на Спас Лазаров и текст на Росен Димитров.

Припомняме, че те заминаха чак в Дубай, заедно със своя антураж, за да заснемат клип към песента.

След завръщането си от впечатляващата дестинация двете певици разказаха за впечатленията си в предаването "Звездно" по "Планета", пише signal.bg:

"Снимахме на едно много красиво място, наистина подходящо за самата песен. Аз лично нямам думи" - впечатлена е Галена, а Преслава поясни:

"Аз никога не съм ходила в Дубай, очарована съм. Може би нещото, което най-много ми харесаха беше природата. Ние точно там направихме повечето снимки - в пустинята. Интересно изживяване за мен беше сафарито".

*Преслава и Галена 

Гримьорът Кирил Чалъков, който бе плътно до певиците по време на пребиваването им в Дубай, обясни за зрителите:

"Още по-интересно е, че те бяха на камили. Имам една снимка, на която са те двете на залез слънце, постепенно се отдалечават на хоризонта... нямаше такава романтика".

Чалъков не скри възхищението си от цветове, пейзажи и контрасти, както и от вниманието, което са получавали красивите млади дами.

"Това което много често гримьорските фирми използват като отправна гледна точка, казват: Цвят пясък. Това го виждаш на живо, усещането е невероятно! Те снимаха на една пясъчна дюна, която освен бежовия пясъчен цвят, имаше и цвят като керемида, то не е и керемида... уникално красиво е! Колкото и да снимахме в пустини, в края на краищата всичко завършваше в мола! Защото трябва да се купят нови дрехи, трябва да се види каква е модата там в близкия Изток. Аз ходех две стъпки зад тях, защото ми беше страшно интересно да гледам как всички шейхове ли са, какви са там... едни забулени мъже се обръщат по тях, гледат ги. Кой се усмихва, кой засуква мустак... А те бяха с едни, особено последните им тоалети, с едни не точно рокли... кафтани, ама едни цветове в стил Роберто Кавали. Те всъщност си бяха на Кавали. Даже бяхме в клуба на Кавали, където още при влизането ги познаха че са в техни рокли и ги приеха много радушно" - разказа Чалъков и подчерта:

"Съчетахме светско с природа. Поне за мен беше много вдъхновяващо и смятам, че момичетата, въпреки дългия полет, си идват много заредени".

Снимки: podtepeto.com