Бясното пазаруване и модата никога не са били сред приоритетите на мъжете. Но маратонът от участия на фолк изпълнителите налага и те да обърнат внимание на външния си вид.

Тони Стораро е откровен, че не следи актуалните тенденции. Той призна, че в един етап от живота си всяка седмица трябвало да пее в столичния “Роял клуб” и постоянно носел костюми. Мъка му било, защото във всекидневието предпочита дънки и ризки. “Харесва ми да си купувам маркови дрехи, но не съм маниак. Мога да определя стила си като спортно-елегантен, а най-добре ми стоят белите дрехи”, откровен е Човекът глас.

На другия полюс е колегата му Ерик, който е модаджия и непрекъснато експериментира. “Сценичните ми тоалети са изработени по поръчка, защото искам да съм уникален. За последния си клип сам се погрижих за стайлинга си и се надявам да съм се справил добре”, разказа певецът. Любимият му костюм е на Шапкаря от “Алиса в страната на чудесата”, с който се появи на фолк награди.

Безспорен лидер в екстравагантността е Азис. Той винаги изненадва, като редува кринолини с дънки. Костинбродският славей не се посвени да си сложи и полилей на главата и дори обвини Лейди Гага, че копира визията му.