Мъж, който ще влезе в ролята на Кралица ще е една от провокациите в новия сезон на "ВИП Брадър", научи първи HotNews. Най-рейтинговото риалити в родния тв ефир, стартира на 10 септември под мотото "Женско царство", като в Къщата-Дворец, жените ще са тези, които ще командват парада. Интересното обаче всъщност е, че Голямата Кралица на шоуто ще е представител на силния пол, като продуцентите са решили да поверят това амплоа на провокативния стилист Валентин Кулагин, научи HotNews.

Днес на пресконференция по повод новия "ВИП Брадър" беше загатната тази идея. Малцина обаче стигнаха до извода, че всъщност топ гримьора ще е ВИП Кралицата на Къщата.

Събитието беше в столична галерия, където са изложени портрети на 12 световноизвестни кралици. Водещите на продукцията Ники Кънчев и Александра Сърчаджиева загатнаха 12 от участниците, като за целта разкриха "улики" характеризиращи ги именно с величията. Така например името на Екатерина II Велика - най-дълго управлявалата руска владетелка, бе вплетено с информацията за участник от руски произход, който обича лукса и да е център на внимание. Навярно тук става въпрос именно за скандалния Кулагин.

Сузанита влиза във "ВИП Брадър" с майка си и баща си

Подобно на Мария-Антоанета, в Къщата пък ще има дама, която е осъждана от народа за фриволно поведение, асоциацията безсъмнено е с певицата Сузанита. Ще има и участник, който преживява връзки с някои от най-популярните жени в България, който ще влезе в Къщата в компанията на настоящата си половинка. HotNews научи, че това всъщност е бизнесменът Петко Димитров, който ще стане част от формата заедно с жена си Яна. 

Най-вероятно Анита Мейзер е тази, която е сравнявана с Елизабет I. Английската кралица се озовава в плен на Тауър преди своята коронация, както и бъдещия участник във "ВИП Брадър", който пребиваваше известно време в български затвор. Тук може да става въпрос и за рапъра Ванко 1.  

Докато кралица Евгения Де Монтихо се бори за мястото на жените в обществото, то бъдещ участник се бори за правата на цял народ... в кино роля. Тук заподозреният е актьора Веселин Плачков. Той изпълнява ролята на Левски в последния филм за Апостола.

Подобно на любимката на султана Роксолана, в т.нар. "Женско царство" ще видим човек, който детронира десетки съперници, за да се превърне в любимец на кралицата на българската поп музика. Става въпрос не за друг, а за самия Драгомир Драганов, известен още като Драго Чая. В миналото той беше най-близкият до Лили Иванова.

Бъдещ участник и австрийската императрица Сиси имат една обща черта – и двамата поставят в култ тялото, неговото поддържане и добрата форма. Сред предположенията за участник е името на "Мис Дупе" Биляна Йотовска.

Подобно на силния пакт между кралица Изaбела I Кастилска и краля на Испания, бъдещият участник в играта на Големия брат обединява сили със своята кралица в съвместен творчески проект. Тук се визира писателят-певец Папи Ханс и неговата половинка Дара.

И Папи Ханс влиза в Къщата

Прагът на Къщата ще прекрачи и... Наталия Кобилкина. Подобно на императрица Суико, която припознава свещеното в нова светлина, бъдещата участничка проповядва философията за единение на духа, тялото и ума в своите книги.

Ново този сезон е, че ежедневните епизоди ще са час и половина, а не както до сега по един час. Елиминациите и номинациите ще са в понеделник и сряда, съобщиха още на пресконференцията.