Страхотно шоу направиха снощи участниците в "И аз го мога".

„Най-трудната вечер за нас, журито!”, бе категоричен Ники Кънчев. Той пожела да гледа мъжки финал и елиминира Симона, която беше единствената жена сред петимата финалисти.

Ники Георгиев е седмичният победител в „И аз го мога”. Той победи Яна, изпълнявайки блестяща интерпретация на класическия балет Лебедово езеро.

Петко Димитров и Жана вдигнаха публиката на крака с въздушната си акробатика.

„Най-вълнуващите изпълнения", беше категорично журито. Въпреки прецизността и сложната акробатика, която представи Жана, определи Петко за победител. Той излезе на сцената с мотор и заедно със своя ментор Виктория успя да надмине очакванията на всички.

Камен и Поли показаха, че стават за илюзионисти и успяха да впечатлят дори господин Балкански. Камен беше определен като победител от двубоя. Иван и Алфредо жонглираха с тухли и съчетаха ловкостта с невероятна сценография, с което отново вдигнаха публиката на крака.

Елен и Симона също изпълниха жонглиране, но с дяволски палки, но не успяха да впечатлят журито, което призна, че това не е тяхното амплоа. Следващият път в „И аз го мога” ще наблюдаваме екстремно адреналин шоу, еквилибристика на чинии, баланс на огромни порцеланови вази, огнено лимбо и raga dance.