Дългоочакваната истина за новия мъж на Христина Витанова бе разкрита!

Наред с нея, стана ясно, че гимнастичката е разсеяна, когато синът й Давид тича по улицата без надзор, с което рискува живота му, както и че пръска парите на баща му Благой като за последно.

Истинска ирония предизвика фактът, че Хриси в момента шофира черното „Порше“ на Благо, с което той бе уловен от екипа на „Папараци“, до скоро „Поверително“, да й изневерява с Биляна Евгениева. Слуховете, че футболистът й е оставил и голямата им къща в Горна Баня, се оказаха абсолютно верни.

В огромния палат Витанова спи до 15 часа следобед. Брюнетката е известна с това, че няма нито един ден трудов стаж и че едва ли в бъдеще ще го направи по-голям, тъй като има безлимитна карта, от която тегли като за последно.

Папараците я уловиха да взима децата си и да ги отвежда при баба и дядо им – нейните родители. Красавицата пълни резервоара на мощното „Порше“ до горе и закарва малките до крайната точка. Христина видимо бърза, сваля чанти от колата. Момиченцето й отива на тротоара, но Давид, който вече е проходил, тича по улицата, където минават и други превозни средства.

Нелепа ситуация се получава, когато наследникът се препъва и пада насред пътя, а същевременно идва кола срещу него. И при предишно разследване папараците изловиха Христина да вози рисковано децата си и да ги оставя да тичат там, където минават зверове на четири гуми.



Христина бърза да остави челядта и дори не влиза в дома на родителите си. Качва се отново в „Поршето“ и с мръсна газ отпрашва по Околовръстното. Спира в един от столичните молове, където оставя автомобила на автомивка и се губи из магазините.

Вечерта папараците отново я намират – в италиански баровски ресторант в Бояна, в компанията на Алисия, Александра и Младен Самуилов, който е сочен за любовник на гимнастичката още от лятото.

За него се знае, че е един от най-желаните ергени. Те бяха изловени в топлите дни в Лозенец на морето, след което тръгнаха слуховете, че той е новото й гадже, за което Благо знае. Мъжът се откроява с тежкарско поведение, чувство за хумор, с което предизвиква бурния смях на дамите.



Също така стана ясно, че Витанова е поискала на Благой да се разделят и то една седмица, преди той да бъде хванат в изневяра с Евгениева.

Алисия, Христина и Александра си тръгват от италианския ресторант, но Младен се мести на друга маса при приятели. Трите грации паркират пред новооткрит столичен диско клуб и става ясно защо спортистката спи до 15 часа следобед .

Всъщност Младен Самуилов има официална и дългогодишна половинка! С Христина ги свързва само приятелство, или поне така се надяваме. Иначе ще е кофти да се превърне в разбивачка на семейства, каквито бяха любовниците на мъжа й...

*Младен