С женен мъж се е хванала Ива Екимова. През седмицата пиарката обяви официално, че е обвързана, след като цяло година го играеше сингъл.

Тя обаче отказа да сподели името на мъжа до себе си, не издава и с какво се занимава той. Според запознати, това никак не е случайно, твърди "Уикенд".

Макар връзката на Ива да бе обявена преди дни, по-наблюдателните са забелязвали блондинката с въпросния мъж още преди месеци. Предполага се, че двамата имат взимане-даване от пролетта. Твърди се, че чаровникът, чиято снимка Екимова показа, имал друга жена и даже деца. По времето, в което е започнала авантюрата им, все още не е бил разделен с въпросната дама. Предполага се, че този проблем най-вероятно вече е решен, след като Ива е решила да се похвали публично с новата си тръпка.



Според слуховете, въпросният мъж бил фитнес инструктор. На тази версия не е трудно да се повярва, съдейки по външният му вид. Че спортът заема важно място в ежедневието на „тайнствения” нов мъж в живота на Ива, издава и фактът, че двамата са се снимали на стадион. Спортната журналистка Люба Пашова дори го похвали: „Щом те е завел на стадион, значи е наш човек”.



Много от познатите на Екимова обаче се съмняват, че връзката й е сериозна. Те предполагат, че вероятно става въпрос само за повърхностна авантюра с цел креватни забавления. Други обаче вярват, че пиарката най-накрая е намерила любовта и й пожелават хармония и щастие. Един от феновете й зевзеци пък сравни новата й тръпка с Борис Дали, след което побърза да отбележи, че това е комплимент.