Мъжът на Джулиана Гани Илиян Найденов най-сетне проговори за раздялата със силиконката и дори назова новия й мъж. А това се оказа актьорът Станислав Яневски, който стана известен с една единствена роля- Виктор Крум във филма Хари Потър и Огненият бокал. Той придружавал Гани при пътуването й до Монтана, където в момента живее Найденов със семейството си и където бе сина им Давид. „Имаше уговорка да преспи в апартамент нает от AIRBNB, но не сама.

Станислав Руменов Яневски беше там с нея. Какво правиха ще ви разкрия по нататък. Кой е той? Новодошъл в живота и мъж, който понастоящем преспива при нея в апартамента, където тя иска да прибере Давид. Това си е тяхна работа, но не искам синът ми да им бъде свидетел!“, обяснява фитнесинструкторът в дълъг пост в социалните мрежи.

Той е категоричен, че Гани е причината за раздялата и има доказателства за това. Отрича и да се канил чужда жена в дома на Джулиана, като дори обяснява, че мислел, че си пише с мъж. Hotnews.bg при помня, че именно тези чатове показа Джулката и обясни, че не може да прости измяната. Найденов твърди също, че се чувства заплашен и се притеснява, че Гани ще изпълни заканата си и ще прати Давид в интернат, само за да накаже Илиян.