Сър Елтън Джон явно не може да преглътне факта, че загуби наградата "Златен глобус" за най-добър саундтрак от Мадона.

Певецът, който заяви, че съперницата му няма "абсолютно никакъв ш*бан шанс да спечели" статуетката, беше много разочарован от неуспеха си и това не остана незабелязано от присъстващи на бляскавото събитие.

Още по-ядосан от загубата обаче е съпругът на Елтън Джон - Дейвид Фърниш. Малко след като за победител беше обявена Мадона, любимият на певеца написа в профила си във Facebook: "Мадона. Най-добра песен??? Да върви по дяволите", пише bliasak.bg.

След благодарствената реч на Кралицата на попа Дейвид Фърниш продължил да злобее срещу нея: "Това, че Мадона спечели приза за най-оригинална песен, показва в действителност, че тези награди не се раздават според заслугите. Речта й беше прекалено надута и нарцистична. А това, че неотдавна заяви, че Лайди ГаГа я копира, показва колко е отчаяна".



Въпреки острите думи на Елтън и Дейвид, в бекстейджа на Златните глобуси Мадона заявила, че не таи лоши чувства към певеца. "Надявам се Елтън да ми проговори в следващите няколко години. Той редовно ми се сърди, така че не знам. Той е страхотен и аз го обожавам. Сигурна съм, че ще спечели някоя друга награда, така че не се чувствам виновна", споделила Кралицата на попа.

Снимки: Getty Images/ Guliver