Маги Желязкова бе принудена да напусне луксозния апартамент на съпруга си Боби, който двамата заедно със сина им щастливо обитаваха над 10 години.

Семейното гнездо е разположено в пряка близост до една от най-добрите столични локации - бул. „България".

Шикозният и просторен апартамент обаче остава в миналото на Желязкова, тъй като от близо месец насам тя се е преместила в невзрачна двустайна панелка, за която чинно плаща наем на всеки 30 дни.

Папараците на предаването „Поверително от NL" щракнаха 40-годишната моделка на новия й адрес. Макар от години отношенията им да куцаха заради постоянните изневери и на двамата, Маги и Боби сложиха край на връзката си малко след като манекенката излезе от къщата на „Биг Брадър". Според мълвата, докато брюнетката се е вихрила пред камерите на риалити шоуто, мъжът й поддържал интимни отношения с Венета Харизанова.

В същото време обаче излязоха наяве и похожденията на Желязкова. Очевидци на изчервяваща случка разказаха пред репортер как Маги е била засечена на паркинга на пловдивска бензиностанция, където според думите им тя мърсувала с партньора си, пише ''Всеки ден''.

Много спекулации има за това кой е новият мъж до Маги. Красавицата не коментира човека до себе си, но заявява категорично, че е щастлива. Твърди още, че той не е медийна личност. Според "Поверително от N. L." тайнствената половинка на Желязкова се казва Жоро Сидеров и е от Стара Загора.

Бивш служител е на ГДБОП. Работил е също в Ирландия и на африканския континент. Двамата са се запознали в социалната мрежа дни преди Маги да вземе участие в популярно риалити шоу.



Очевидно между вече бившите съпрузи Маги и Боби е имало редица причини, заради които двамата да продължат оттук насетне разделени. Жертвата в случая обаче е Маги, която малко преди коледните празници получи честитката от съпруга си, че е време да си събере парцалките от дома му и да напусне жилището. Запознати разказват, че всякакви претенции от страна на риалити героинята са неоснователни, тъй като жилището е еднолична собственост на Боби, който го е придобил години преди брака си с красавицата.

Тези дни папараците на Николета успяха да изловят Маги Желязкова в пълен натюрел - дни след раздялата със съпруга й. Любимата екранна партньорка на Азис сякаш се е превърнала в отчаяна домакиня.

А ето и как протече един ден на моделката. Небрежно облечена и без грим, тя започна деня си с ободряваща чаша кафе.

След това направи трансфер на мръсни с чисти дрехи в химическо чистене.

После сама се погрижи за чистотата на личния си автомобил.

Следващата точка от дневния ред на звездата бе посещение в соларно студио. Денят й приключи с пазар в хипермаркет за хранителни стоки.