Оказва се, че в максимата, че любовта е сляпа, както и че кара хората да оглупяват, има нещо вярно. Пример за това са Марая Кери и съпругът й, който явно не просто обича жена си, ами направо я боготвори.

Въпреки че напоследък певицата е далеч от най-добрата си форма, за което тя обаче не се притеснява изобщо, сега се оказва, че мъжът й я харесвал така дори повече, отколкото преди.

Свидетелство за силните чувства на Ник Кенън е подаръкът, който той направил на любимата си за 33-я й рожден ден- розово Порше - специално направено за нея. Това разбираме от perezhilton.com.

И въпреки че семейното им щастие изглежда безоблачно, в крайна сметка това може би не е съвсем вярно. Появиха се слухове, които стават все по-упорити, според които щедрият младоженец е пред абсолютен фалит.

Близки до двойката източници твърдят, че Ник бил принуден да взима непрекъснато пари назаем, за да може да задоволява капризите на жена си, както и да я отрупва с подаръци. Според него това бил единственият начин, по който да е сигурен, че тя ще остане с него и никога няма да му изневери.