След като с Ирена Милянкова се грижат за седем деца, а преди месец му се роди и внуче, мъжът й Никола Чолаков иска още един наследник.

„Ако имаш едно и очакваш наведнъж да се появят още пет малчугана около теб, би било стряскащо. Определено искам още едно бебе, а и в нашата ситуация то не би означавало кой знае каква разлика“, каза агентът по недвижими имоти пред bTV.

С първото си общо дете с Милянкова се сдобиха през април тази година. Малката Виктория всъщност успяла да обедини наследниците им от предишните бракове, които са 4 за манекенката и 2 за Чолаков.

„Грижат се за нея, играят си с нея. Наистина сме едно голямо семейство“, категорични са родителите, чиято любов се заражда покрай решението на Ирена да зареже работата на модния подиум и да се преориентира към недвижимите имоти.

За в бъдеще двамата смятат да преместят цялото си семейство в Гърция.

„Все пак съм живял там 17 години и чувствам страната като свой дом. Тук се чувствам като бежанец в собствената си държава“, обясни Чолаков. Към момента двамата се помещават в кв. „Овча купел“, а сред недостатъците на района според тях е близостта до лагерите на имигрантите. „Като всеки родител, притесняваме се. Но честно казано не мисля, че точно бежанците засилват това усещане. Винаги ще има от какво да се страхуваме като майка и баща“, заключи Милянкова.