Макар и дипломат, Хубавото Наде вече не знае как да реагира към отношенията между актрисата Елена Петрова и съпруга си Светлин Нейнски.

Евродепутатката, бивш лидер на СДС и екс външен министър Надежда Нейнски винаги е криела старателно личния си живот, но този път бившата Михайлова видимо се тресяла от ревност, разкриха запознати с неприятната ситуация, пише ''Всеки ден''.

Заформя се триъгълник Елена - Надежда - Светлин Нейнски, твърдят източниците ни. Активната страна в любовната геометрична фигура била станалата особено известна с реклама за шампоан срещу пърхот къдрокоса актриса.

Елена все се натискала около съпруга на Надка, като всичко започнало заради психотрилъра „Вила Роза", който претърпя голям провал и не увлече аудиторията нито със сюжет, нито с игра, след като излезе на голям екран.

Петрова е героиня във филма, заснет по действителен случай на неразкрито убийство в планинска хижа. А в дъното на лентата стои Светлин Нейнски - още преди големите продуцентски къщи „Камера" на Димитър Гочев и Димитър Митовски и „Дрийм тийм" на Евтим Милошев и Любо Нейков да се включат в проекта.

*Елена Петрова и Надежда Нейнски

У съпруга на Надежда - бизнесмен и бивш актьор, завършил ВИТИЗ, не стихвал интересът към кино и театър, макар вече 20 години да няма много общо със сцената. Всъщност тъкмо Елена Петрова успява да го убеди преди около 2 години да бъде основен двигател на проекта „Вила Роза". Двамата били приятели отдавна, а в началния момент се търсели упорито пари за филма - далеч преди да се включат „Камера" и „Дрийм тийм".

Светлин се запалил и освен да финансира, започнал да ходи на снимките в къща в курорта Боровец. Елена пък непрестанно го търсела да го кани да е с тях, за да наблюдавал „как върви процесът".

Истинската любовна драма, но не на кино, обаче започнала през декември миналата година около премиерата на филма. Тогава на червения килим в столичен мол заедно със съпруга си се появи и Надежда Нейнски. И изведнъж - в кинаджийската еуфория евродепутатката забелязала, че Светлин и Елена са си станали някак много близки. Известната политичка обаче се въздържала от въпроси и коментари, макар ужасно да се изнервила от факта, че Елена стояла неизменно до Светлин.

*Премиера на психотрилъра "Вила Роза"

Свалките на Петрова не приключили с излизането на „Вила Роза" на екрана. Буйнокосата напаст, както я нарекла Надка в близък кръг, не спирала да звъни и да кани мъжа й непрестанно насам-натам уж по работа вече трети месец. Надежда, от една страна, се въздържала да пита директно Светлин има ли нещо с Елена. От друга обаче, цялата тази близка атмосфера, с която Петрова обгръщала Нейнски, вече й била дошла до гуша. Хубавото Наде едва стискало зъби, особено когато е в Страсбург или Брюксел и не знае какво се случва между двамата заподозрени в България.

Освен това Надежда е веща в опасните връзки. Като мома, но и докато бе омъжена за предишния си съпруг Камен Михайлов, тя бе спрягана в топли отношения с много известни и влиятелни мъже - политиците Александър Йорданов, Петър Стоянов, Иван Костов, младока тогава Николай Младенов, лекоатлета Христо Марков, актьора Ники Сотиров, дори и с Бойко Борисов и с бодигарда й Спас.

*Калин Врачански, Светлин и Надежда Нейнски

Снимки: Bulphoto