Блондинката Неве Бозукова, която в момента гледаме в „Като две капки вода", а преди това в сериала „Етажна собственост", е може би една от малкото актриси в България, които работят единствено и само за удоволствие, без да се интересуват какви хонорари прибират.

Причина за финансовия комфорт на блондинката е заможната й половинка - продуцентът Краси Ванков.

Въпреки че името му не е от най-популярните, той стои зад доста от продукциите в телевизионната ни реалност, сред които „Форт Бойар", „На инат", „Етажна собственост", „Съдби на кръстопът" и много други.

Ванков снима и реклами, единствен притежава и правата за излъчване на „Формула 1" в България.

Именно милионите на Ванков са набутали Неве в „Като две капки вода", шушука се в екипа на предаването.

Фирмата на заможния продуцент „Хидалго продакшън" е една от най-успешните в маркетинг бизнеса.

„Краси изпълнява всички прищявки на Неве, ако не беше той, едва ли щеше да получи такава известност, той я набута къде ли не, съвсем в началото на кариерата й плати на Робин Кафалиев да я вземе в „Аламинут", после я прати и във „Форт Бойар", измисли и цял сериал, за да й даде по-главна роля", разказват запознати.



Благодарение на финансовите възможности на Краси двамата с Неве и общо трите им деца отмарят всяко лято на всякакви екзотични дестинации като Малдивите, Маями, Хаваи и още много други кътчета мечта. Ванков кара само поршета, последен модел, а жена му Неве е обгрижвана от личен шофьор.

Всъщност и двамата имат по една неуспешна връзка в миналото, от която имат по едно дете, а впоследствие се ражда и техният син Никола.

Невена и Ванков се запознават на кандидатстудентския изпит на Краси, когато тогавашната рижава бъдеща актриса е квестор. По това време тя отглежда вече малката си дъщеря Магдалина, която е плод на временната й любов с актьора Мариян Бозуков.

Тогавашната й половинка, също колега на Неве в Театралната академия, няма никакви пари и връзката му с Неве бързо пропада.

Само две години след запознанството си с Краси Неве решава, че е крайно време да спре да се мъчи с беднотията и да уреди както себе си, така и дъщеря си, като се вземе с Краси.

Интересно е, че Неве си запазва фамилията на първия мъж, а с Ванков нямат сватба. Някои дори подозират, че тя все още на хартия е женена за Мариян, който също си има друго семейство, но се грижи и за дъщеря си от Неве.