Режисьорът Виктор Божинов е залюбил кино продуцентка. Тя вече заема мястото на негова официална половинка, което доскоро бе запазено за актрисата Параскева Джукелова.

Новата двойка дори си позволява да се появява на светски събития без притеснение от шушукания и клюки зад гърба си.

Звездата на Народния театър – Параскева Джукелова, още през пролетта призна, че отдавна вече не живее с режисьора на хитовете „Възвишение”, „Под прикритие” и „Пътят на честта” Виктор Божинов. По думите ѝ, отношенията с него стигнали до положение, в което нямало как да останат заедно, защото напрежението помежду им заплашвало да ескалира. Според слуховете, режисьорът е кръшкал на актрисата с прочута журналистка. След като обаче се разделил с Джукелова, напуснал и леглото на любовницата си. Но вече поне от година има връзка с колежка от киното – популярна продуцентка, чиято самоличност засега ще запазим в тайна. Тя стои зад някои от най-награждаваните български филми в последните години.

Дамата, която към днешна дата топли леглото на Виктор Божинов, не е първа младост, но все пак е родена цели 8 години след 49-годишната Параскева Джукелова, научи „Уикенд”. Досега продуцентката не е работила заедно с режисьора, но пък двамата имат много общи познати и заради професиите си от години се движат в една и съща среда. За да не смесват личното с професионалното, предпочитали да се трудят над различни проекти, вместо да влагат силите си в един и същи филм, както правеше Виктор, докато живееше с Параскева. Известно е, че тя е била дясната му ръка в почти всичко, над което е работел, включително в най-успешния му филм досега – „Възвишение”. Джукелова лично е посрещала екипа на лентата в дома си, готвела е и е сервирала на актьорите, докато са репетирали, и е участвала в целия процес на работа, който съвпаднал с последните месеци от връзката ѝ с Виктор. Това направило раздялата им още по-болезнена. Режисьорът обаче си взел поука и държал новата си жена настрани от своите професионални ангажименти.

Божинов вече е представил продуцентката на дъщеря си Калина. Момичето е свикнало с компанията на своята мащеха и се чувства с нея почти толкова свободно, колкото и с майка си. Самата Паци нямала нищо против детето ѝ да общува с новата жена на баща си, тъй като продуцентката нямала нищо общо с раздялата ѝ с Виктор. Той завъртял любов с нея едва след като зарязал журналистката, разбила брака му.

Според слуховете, новата жена гори от нетърпение да дари своя избраник с второ дете. Известно е, че Джукелова е минала през цели три опита за ин витро оплождане, докато роди Калина. Наследницата ѝ в неговото легло е на 41 години и все още няма свои деца. Много се притеснявала, че ако скоро не роди, завинаги ще остане бездетна. Дали обаче режисьорът иска бебе от нея, поне засега не е ясно.