Актрисата Силвия Лулчева е уредила съпруга си Васил Бинев в новия сезон на „Откраднат живот”. В арт средите шушукат, че „Столичанката в повече" е издействала назначението на мъжа си.

Безцеремонната намеса на Лулчева не е необичайна, още повече, че и двете продукции са на Евтим Милошев и Любо Нейков, пише HotArena

„Васко е известен най-вече като глас зад кадър. Сега извади късмет покрай жена си и най-после се вреди в сериал, който е мечта за всеки актьор. Халал да му е”, коментират в гилдията.

Освен Васил Бинев с важна роля в сериала се е уредил и Велислав Панов, който има „златна роза” за играта си във „Вездесъщият”.


„Присъединяването ми към екипа на „Откраднат живот” е много отговорно. Влизам в един много успешен сериал. Аз самият имам голямо уважение към лекарите”, разкрива самият Павлов.

„Откраднат живот” се завръща в тв ефир в края на февруари. Петият сезон ще бъде под надслов „Критична точка”.

„Това е медицински термин – минутите, в които лекарите се борят за човешкия живот. В новия сезон зрителите ще проследят не само екстремни ситуации в болницата, но и в любовта на героите”, издава продуцентът Евтим Милошев.